Indendørs malerarbejde 2021-02-03T14:43:59+02:00

Indendørs malerarbejde

– maling af vægge, lofter og vinduer

​Hos Malerfirmaet David Jensen har vi stor erfaring med indendørs maling af både vægge, lofter, døre, vinduer og paneler.

Vi tilbyder maling af alt fra vægge til lofter og vinduer for virksomheder, institutioner, boligforeninger og private i Køge og omegn.

Det kan være et krævende stykke arbejde at skulle male alle vægge og lofter indvendigt.

Derfor står vi til rådighed, når du har bygget nyt, renoveret, eller hvis du bare drømmer om friskmalede vægge. Det kan også være, at du kun skal have malet dine døre og vinduer.

Uanset hvad står vi til rådighed.

Opnå de bedste resultater

​Når vi maler vægge, sker det ofte på savsmuldstapet eller glasvæv. Det er for at skabe jævne overflader, og så kan det samtidig yde en beskyttelse mod revner i væggen.

Dertil kommer, at det eventuelle mønster på savsmuldstapetet eller glasvævet kan give et spil på væggen. Vi sikrer derfor at væggene får en grundig spartling, hvis vi skal opsætte nyt væv eller tapet.​

Vi giver dig grundig rådgivning

Malerfirmaet David Jensen giver dig altid som kunde vejledning og rådgivning, når det kommer til muligheder, farver, maling og vedligeholdelse, inden vi går i gang med en opgave.

På den måde sikres du, at du får et optimalt resultat, der stemmer overens med dine drømme og ønsker.

Vi sørger naturligvis for at udføre et grundigt arbejde lige fra den indledende idefase til den afsluttende rengøring, ligesom vi sørger for, at alt malerarbejde sker med sans for detaljerne.

Vil du have et godt tilbud på din maleropgave?

Hvis du overvejer at hyre en professionel til at klare dit indvendige malerarbejde, så kan du roligt kontakte os.

Vi sidder klar til at give dig et godt, uforpligtende tilbud på din maleropgave. Send os billeder af opgaven, eller lad os komme ud forbi, så finder vi hurtigt ud af, hvad vi kan hjælpe dig med. Og til hvilken pris.

Tag fat i os med det samme på enten telefon eller mail.

Ring til os
Skriv til os

Lyder det

interessant?

Så kontakt mig på 22 43 71 00, og
hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Kontakt mig
Hjem » Indendørs malerarbejde